Institucioni / OrganizataTipologjia e shërbimitGrupmoshaAdresaMe shume informacion
Shoqata Shqiptare e Trajtimit Të Dhimbjes - Tiranë Shërbim social ditor për të moshuaritShërbime sociale për të moshuar Rruga"BLV Bajram Curri afër Matenitetit të ri. POBOX 7452Kliko per me shume >>
Shtëpia e të Moshuarve - Tiranë Shërbim social rezidencial për të moshuaritShërbime sociale për të moshuar Lagjia "Ali Demi" TiranëKliko per me shume >>
Joshua Center - Tiranë Shërbim rezidencial për të moshuaritShërbime sociale për të moshuar Rruga "Ali Visha"Kliko per me shume >>
Qendra Sociale "Të qëndrojmë së bashku" - Tiranë Shërbime ditore për të moshuarit qendër këshillimi për të rinjtë dhe familjetShërbime sociale për të moshuar Ish Kombinati Misto MameKliko per me shume >>
Qendra Komunitare për të Moshuarit - Tiranë Shërbime sociale ditore për të moshuaritShërbime sociale për të moshuar Rruga Sabaudin Gabrani prapa Komb Misto Mame.Kliko per me shume >>
Kryqi i Kuq Shqiptar - Tiranë Shërbime sociale ditore për të moshuaritShërbime sociale për të moshuar Rruga Muhamet Gjollesha nd 19 h3 POBOX 1023Kliko per me shume >>
Fondacioni Vatra e Ngrohtë - Tiranë Shërbime sociale ditore dhe rezidenciale për të moshuarShërbime sociale për të moshuar Rruga: Siri Kodra, afër Taci Oil, tek blloku i vilaveKliko per me shume >>
Misionaret e Bamirsisë - Tiranë Qendër Rezidenciale për të moshuarit burra.Shërbime sociale për të moshuar Rruga "Kajo Karafili" 42Kliko per me shume >>
Uniteti Kombëtar i Pensionistëve të Pleqërisë - Tiranë Shërbime sociale ditore për të moshuaritShërbime sociale për të moshuar Rruga "M Shyri" Pall 60 Ap 129Kliko per me shume >>
Qendra Polivalente Ditore - Kamëz Qëndër ditore për të moshuaritShërbime sociale për të moshuar KamëzKliko per me shume >>
Shtëpia e të Moshuarve - Kavajë Shërbime rezidenciale për të moshuarit Shërbime sociale për të moshuar KavajëKliko per me shume >>
Shoqata "S'Giovanna Antida" - Tiranë Shërbim rezidencial për vajzatShërbime sociale për gra dhe vajza Rr Met Dap Këllezi (Ali Visha), Vila 26Kliko per me shume >>
Aleanca Gjinore për Zhvillim - Tiranë Qendër Burimore për gra dhe të rinjtë.Shërbime sociale për gra dhe vajza Rruga "Abdyl Frashëri" P.O. Box 2418 Kliko per me shume >>
Linja e këshillimit për gratë dhe vajzat e dhunuara - Tiranë Qendër këshillimi dhe referimiShërbime sociale për gra dhe vajza Kliko per me shume >>
Misionaret e Bamirsisë - Tiranë Qendër Rezidenciale për Gratë e MoshuaraShërbime sociale për gra dhe vajza Rruga "Irfan Tomini"Kliko per me shume >>
Adra - Tiranë Shërbime ditore për gratë rome (arsimore dhe shëndetësore)Shërbime sociale për gra dhe vajza kp 2403, Afër kopështit 11, Rr. Komuna e ParisitKliko per me shume >>
Save the Children SCiA Shërbime të përditshme që kujdesen për moshat 6-14 vjeç, Shërbime arsimore për fëmijët me aftësi të kufizuara nga mosha 3-16 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeçRr Komuna e Parisit, PLL 1 maji, Vila Lami, Tiranë, P.O. BOX 8185Kliko per me shume >>
Terre Des Hommes - Tiranë Shërbim për fëmijët në nevojë Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga"Faik Konica" Vila 19 Tiranë P.O.Box 7426Kliko per me shume >>
Shtëpia e fëmijës "Zyber Hallulli" - Tiranë Shërbime Sociale rezidenciale për fëmijët 6-14 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga e Elbasanit, përballë Ambasadës AmerikaneKliko per me shume >>
Shtëpia e Foshnjës - Tiranë Shërbime Sociale rezidenciale për fëmijët 0-6 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga "Herman Gmeiner", SaukKliko per me shume >>
Shtëpia e foshnjës 0-3 Bethany - Tiranë Shërbime Sociale rezidenciale për fëmijët 0-3 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga "Herman Gmeiner, Sauk Kliko per me shume >>
Për një vizion bashkohor Rom - Tiranë Shërbime ditore për fëmijët këshillim për familjet dhe të rinjtë. Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga"Myslym Alla" Kinostudio Kliko per me shume >>
Fëmijët e Botës dhe të Shqipërisë - Tiranë Shërbime ditore për fëmijëtShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga" Niko Avrami" nr 28Kliko per me shume >>
Shoqata Rromani Baxt - Tiranë Shërbim ditor për fëmijë.Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga "Halit Bega" Nr 28Kliko per me shume >>
Qendra "Maria Mazarello 1" - Tiranë Shërbime ditore për fëmijët 6-14 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç POBOX 1540 afër Universitetit New York tek Komuna e ParisitKliko per me shume >>
Qendra "Maria Mazarello 2" - Tiranë Shërbime ditore për fëmijët 6-14 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç POBOX 1540 afër Universitetit New York tek Komuna e ParisitKliko per me shume >>
Fillimet e reja - Tiranë Shërbime sociale rezidenciale për moshat 2-18 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga "Meleq Gosnishti", Vila nr 143, SelitëKliko per me shume >>
Qendra kombëtare e mirërritjes, zhvillimit dhe rehabilitimit të Fëmijëve - Tiranë Kujdes ditor dhe shtrim spitalor për fëmijët me aftësi të kufizuara të moshave 0-6 vjeç.Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rr.Zyber Zeneli, afër qendrës shëndetësore nr 6, KombinatKliko per me shume >>
Qendra Ditore "Princi i Vogel" - Tiranë Shërbime Ditore Për fëmijëtShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga "Vace Zela" 19 Tiranë PO.Box 108Kliko per me shume >>
Qendra Zemra e Nënës - Tiranë Shërbime Ditore për fëmijët Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga Kavajës Përballë ish shkollës teknologjikeKliko per me shume >>
Save the Children - Tiranë Shërbime ditore për fëmijët 6-14 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga Maliq MucoKliko per me shume >>
Qendra Komunitare Engjëjt e Vegjël - Tiranë Shërbime ditore për fëmijë Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç QKEV Rruga Emin Kacani prapa stacionit të TrenitKliko per me shume >>
Every Child - Tiranë Shërbime ditore për fëmijë dhe foster careShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga Maliq Muco, mbas Zërit të PopullitKliko per me shume >>
Unioni per Zhvillim dhe Integrim te minoritetit Rom Amarodrom - Tiranë Shërbim ditor për fëmijë Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rruga "Sulejman Pasha" P2 Sh3 Kati4 Kliko per me shume >>
Bashkë për kujdesin tërësor të fëmijëve - Tirane Advokim dhe lobim për te drejtat e fëmijëveShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç BLV Gjergj Fishta kulla 5 ap 24Kliko per me shume >>
Shoqata "Fëmija në Fokus" - Tiranë Trajtimi i fëmijëve Autik me Aba TerapiShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rr. Myslym Shyri. Pll 7, Shk 2, Ap.6Kliko per me shume >>
Fondacioni "Shpresë për Botën" - Vorë Shërbime sociale, rezidenciale për moshat 15-19 vjeç si dhe ndihmë soc-ekonomike për shtëpitë e fëmijësShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç KP 29/18 Rr Fondacioni, Marikaj, Vorë, TiranëKliko per me shume >>
Alo Mik - Prezë Shërbim ditor për fëmijëShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç KP119 box8 afër Kopështit Zoologjik, Farkë TiranëKliko per me shume >>
Qendra ditore dhe rezidenciale "Rreze Dielli" - Pezë Shërbime Rezidenciale që kujdesen për moshat 0-3 vjeç dhe 6-14 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rr: Frosina Plaku, Nr 36 TiranëKliko per me shume >>
Fondacioni "Fara e Shpresës" - Farkë Shërbime ditore për moshat 3-18 vjeç, Qendër këshillimi për gratë si dhe kurse formimi profesional për të rinjtëShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç 500 m në vijë ajrore nga ish Uzina traktori ( Rruga e Farkës)Kliko per me shume >>
SOS Fshatrat e Fëmijëve - Tiranë Shërbim për përkujdesin komunitarShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin POBOX 1524, Afër shkollës së mesme "Sami Frashëri"Kliko per me shume >>
Shoqata Gruaja Rome e së Nesërmes - Tiranë Shërbime ditore për fëmijët dhe trajnime për gratë e zonave urbane e rurale Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga "Dibrës" Nd 382 hyrja 4 ap4.(afër shkollës Bajram Curri) Kliko per me shume >>
Shërbim Ligjor Falas - Tiranë Shërbime Ligjore Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga "Sami Frashëri" katër kullat seksioni 3 p.o.Box 69Kliko per me shume >>
Qendra e shërbimeve dhe praktikave Ligjore të integruara - Tiranë Asistence ligjore psikologjike për të mituritShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga BLV Gjergj Fishta Kulla 5, kati 5, ap,24Kliko per me shume >>
Strehëza - Tiranë Qendër rezidenciale për gra dhe fëmijëShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Kliko per me shume >>
Fondacioni i Fëmijëve Shqiptarë- Tiranë Qendër diagnostikimi vlerësimi trajtimi për fëmijët me AutizemShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga "Dëshmorët e 4 Shkurtit Pll.30 kati 2, POBOX 8285.Kliko per me shume >>
Shoqata Internacionale për Solidaritetin - Tiranë Nxit dhe realizion programe zhvillimore.Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga "Vace Zela" 19 TiranëKliko per me shume >>
Organizata Shoqërore për Përkrahjen e të Rinjve Shtëpia e Ngjyrave - Tiranë Qendër DitoreShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin BLV Gjergj FishtaKliko per me shume >>
Bethany - Tiranë Shërbime multidisiplinare për familje.Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga "Federik Shiroka" Pallati ABC Sh.2 AP.2Kliko per me shume >>
Vakëfi Islamik - Tiranë Mbështetje për komunitetin, përkujdesje shoqërore dhe financiare Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga Kavajës pll 136Kliko per me shume >>
Në dobi të Gruas Shqiptare - Tiranë Shërbim social rezidencial për fëmijët, qendër këshillimi për të rinjtë familjet dhe raste krizashShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga Naim Frashëri N6Kliko per me shume >>
Qendra për prevenim dhe rehabilitim ndaj AIDS dhe Drogës - Tiranë Qendër parandalimiShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga Qemal Stafa nr 28Kliko per me shume >>
SOS Fshatrat e Fëmijëve - Tiranë Shërbim komunitar për familjet në nevojëShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin POBOX 1524, Afër shkollës së mesme "Sami Frashëri"Kliko per me shume >>
SOS Fshatrat e Fëmijëve - Tiranë Qendër rezidenciale me bazë perkujdesi familjar Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin POBOX 1524, Afër shkollës së mesme "Sami Frashëri"Kliko per me shume >>
World Vision Albania (WVA)Qellimi Strategjik: Mbrojtja e Femijeve eshte prioritet ne familejt, jeten ne komunitet, punen e shoqerise civile dhe planet e qeverise ne termat e strukturave dhe iniciativave te nderrmarra. Objektivat Strategjike: 1- Mbrojtja e Femijeve 2- Zhvillimi Rruga Jordan Misja, Kompleksi Usluga, P13, TiranaKliko per me shume >>
Shoqata Shpresë për të Ardhmen - Tiranë Riintegrimi i emigrantëve. Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga BLV Gjergj Fishta Kulla ap 11 Kliko per me shume >>
Komuniteti Emanuel - Tiranë Shërbime ditore Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin "Rruga Durrësit" Nd 98 H.8 ap.2 mbrapa gjimnazit "Qemal Stafa"Kliko per me shume >>
Fondacioni Ndihmë për Fëmijën - Tiranë Shërbim të përkujdesit komunitarShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin BLV"Gjergj Fishta Kulla Begeja kati 4.Kliko per me shume >>
Fondacioni Zgjidhja e Konflikteve - Tiranë Shërbim ndërmjetësimi për cështjet familjare penaleShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga Him Kolli P tretë ap 5Kliko per me shume >>
Qendra e Zhvillimit Shtëpia e Kuqe - Tiranë Shërbime ditore për fëmijët dhe qendër krizashShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga "Islam ALLA" Nd.5 H.5 ap.6 PO BOX:1001Kliko per me shume >>
Fëmijët të parët CFF - Tiranë Shërbime ditore për fëmijët dhe qendër krizashShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin BLV Gjergj Fishta, Kulla 8 ap.10Kliko per me shume >>
Shoqata "Të ndryshëm por të barabartë" - Tiranë Qendër riintegrimi për viktimat e trafikuara dhe ato në rrezikShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga "Bogdani P10 katësh 4 Bimo nr 14Kliko per me shume >>
Alo 116 CRCA - Tiranë Linjë këshillimi për fëmijët dhe të rinjtëShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rruga Reshit çollaku Vila 13/1 POBOX 1738Kliko per me shume >>
Fshatrat SOS Fuqizimi i familjes Don Bosko - Tiranë Shërbim i përkujdesit komunitarShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Shkolla Don Bosko POBOX 1524Kliko per me shume >>
Fondacioni Qatar i Shqipërisë - Tiranë Shërbime ditore për fëmijët qendër sociale për të rinjtë dhe për familjetShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin P.O.BOX1723Kliko per me shume >>
Shoqata Media Sociale - Krrabë Qendër ditore në ndihmë të grave, fëmijëve, të rinjve e të moshuarve në riskShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Rr. Gjik Kuqali P4/1 Ap 13. TiranëKliko per me shume >>
Komuniteti Emanuel - Vaqarr Shërbim rezidencial per personat që abuzojnë me drogën dhe alkoolin Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin VaqarrKliko per me shume >>
Fondacioni Shpresë për Shqipërinë - Vaqarr Shërbim humanitar, shpërndarje ndihmashShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin AEP Post Box 14 Kp119 Prush, komuna VaqarrKliko per me shume >>
Qendra e Zhvillimit "Pëllumbat" - Tiranë Kujdes ditor dhe rezidencial për personat me aftësi të kufizuar 7-40 vjeçShërbime për persona me aftësi të kufizuar Rr. Stavri Vinjau, mbi Ambasadën AmerikaneKliko per me shume >>
Shoqata kombëtare në ndihmë të handikapit mendor të Shqipërisë - Tiranë Qendër ditore për aftësinë e kufizuar mendore 6-45 vjeçShërbime për persona me aftësi të kufizuar Rruga "Qemal Stafa" afër IKVKliko per me shume >>
Shoqata për Integrimin e PAKM - Tiranë Qendër DitoreShërbime për persona me aftësi të kufizuar Blvd "Gjergj Fishta"Nd. 156 H. 15 Sh. 3 Kliko per me shume >>
Shoqata e invalidëve të punës së Shqipërisë - Tiranë Qendër ditoreShërbime për persona me aftësi të kufizuar Bulevardi Dëshmorët e Kombit Nr 3 Kliko per me shume >>
Qendra e Rehabilitimit të Shikimit të ulët - Tiranë Shërbim për rehabilitim viziv rritje e shikimit.Shërbime për persona me aftësi të kufizuar Rruga Vaso Pasha P16/1 kati i 3 tek ish BllokuKliko per me shume >>
Fondacioni Shqiptar për të drejtat e PAK - Tiranë Shërbim dhe plotësim të nevojave për personat me aftësi të kufizuara (PAK)Shërbime për persona me aftësi të kufizuar Rruga" Bogdani" Pall.19 kati 3Kliko per me shume >>
Shoqata e të verbërve të Shqipërisë - Tiranë Qendër Ditore. Shërbime për persona me aftësi të kufizuar Rruga "Nikolla Lena" nr 62Kliko per me shume >>
Shoqata e personave PAK - Tiranë Qendër ditore per personat me AKShërbime për persona me aftësi të kufizuar Rruga "Kavajës" Tek godina e Njësisë Bashkiake Nr 7. kati 1Kliko per me shume >>
Shoqata Alternativa - Tiranë Qendër ditore për personat me aftësi të kufizuara Shërbime për persona me aftësi të kufizuar Rruga Naim Frashëri afër ambasadës gjermaneKliko per me shume >>
Comunita Internacionale di Capodarko - Tiranë Qendër ditore për paraplegjikëtShërbime për persona me aftësi të kufizuar Rruga Maliq Muco n 34Kliko per me shume >>
Shoqata Kombëtare Shqiptare e njerëzve që nuk dëgjojnë - Tiranë Qendër ditore dhe trajnuese. Shërbime për persona me aftësi të kufizuar Blv."Gjergj Fishta" Pll.4 Sh.4 Ap.9Kliko per me shume >>
Qendra Jonathan - Tiranë Qendër ditore për fëmijët me aftësi të kufizuara mendore 0-12 vjeçShërbime për persona me aftësi të kufizuar Rruga "Mihal Duri"Kliko per me shume >>
Shoqata e paraplegjikëve shpresë dhe dashuri - Tiranë Qendër ditore për personat me (PAK)Shërbime për persona me aftësi të kufizuar Rruga "Dritan Hoxha" Nr.82Kliko per me shume >>
Shoqata e invalidëve para dhe tetraplegjikëve të Shqipërisë - Tiranë Qendër ditore për paraplegjikëtShërbime për persona me aftësi të kufizuar Ish Uzina Tirana. LaprakKliko per me shume >>
Shoqata Miq dhe Paqe - Tiranë Qendër ditore për paraplegjikëtShërbime për persona me aftësi të kufizuar Kliko per me shume >>
Shoqata "Ndihmoni Jetën" - Vaqarr Qendër ditore për personat me aftësi të kufizuar 6-25 vjeçShërbime për persona me aftësi të kufizuar Prush, komuna Vaqarr Kliko per me shume >>
Aksion Plus - Tiranë Qendër sociale për këshillim për të rinjtë familjet dhe raste urgjenteShërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Qendra komunitare e Shëndetit mendor Nr.1, Stavri VinjauKliko per me shume >>
Stop AIDS - Tiranë Reduktim dëmi në fushën e HIV/AIDS dhe Drogave, Qendër këshillimi për të rinjtë dhe familjarëtShërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rruga Qemal Stafa, kulla A (Mati Beton) Apt 7/1Kliko per me shume >>
Shoqata Rromano Kham - Tiranë Shërbim ditor për fëmijë qendër sociale e këshillimit për të rinjtë dhe familjetShërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rruga "Fitnete Rexha" nd 58 H1, POBOX.1007Kliko per me shume >>
Formim profesional për të rinjtë me probleme sociale - Tiranë Formim profesional për të rinjtë me probleme sociale "Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet zhvillimit të komunitetit"Shërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rruga Sulejman Delvina P.3 Ap 8 Tirane Kliko per me shume >>
Alternativa Profesionale - Tiranë Qendër këshillimi për të rinjtë Shërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rruga Meleq Gosnishti Blloku I vilave 2 SelitëKliko per me shume >>
Qendra e Trajnimit Kardinal "Mikel Koliqi" - Tiranë Qendër trajnimiShërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rruga "Vaçe Zela"19, Tiranë.Kutia Postare 108.Kliko per me shume >>
Organizata Shoqërore për Përkrahjen e të Rinjve - Tiranë Qendër Ditore Shërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rruga Sulejman Delvina pll Moskat 3 sh 5 apKliko per me shume >>
Qendra Komunitare EDEN - Tiranë Shërbime Ditore për fëmijët qendër këshillimi për të rinjtë dhe për familjet Shërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç BLV Zogu I tek pall Nju Jork St. Trenit Kliko per me shume >>
Qendra Rinore PO - Tiranë Qendër sociale këshillimi për të rinjtë Shërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rruga Nikolla Jorgo Nd.1 H.5 Ap.4 PO BOX:1001Kliko per me shume >>
Shoqata Kristiane e Grave Shqiptare YWCA - Tiranë Shërbime Ditore për Fëmijët, kurse profesionale për graShërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rruga Mujo Ulqinaku 2/1Kliko per me shume >>
Qendra për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve CRCA - Tiranë Qendër sociale këshillimi për të rinjtë si dhe raste krizashShërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rruga Reshit Collaku Vila 13/1 POBOX 1738Kliko per me shume >>
Qendra per nisma ligjore qytetare (Zyrat qendrore)Sherbim ligjor falas per grate.Shërbime sociale për gra dhe vajzaRruga "Vaso Pasha", P12, Shk.1, Ap.1, TiraneKliko per me shume >>
Shoqata ne ndihme te personave te paafte.Sherbime per femije dhe te moshuar.Shërbime sociale për të moshuarRruga "Nikolla Lena"Kliko per me shume >>
Qendra Sociale MultidisiplinareQender ditore per te moshuarit dhe femijet. Shërbime sociale për të moshuarRruga "Maliq Muco"Nr,8.19Kliko per me shume >>
Partnere per femijeQender ditore per femijet e komunitetit rom.Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeçRruga "Medar Shtylla", Komuna e Parisit.Godina5 ,Germa BKliko per me shume >>
Shoqata per Grate dhe Femijet - Qendra Kombinat.Sherbim ditor per femijete me aftesi te kufizuar.Shërbime për persona me aftësi të kufizuarRruga "Haki Stermilli " Godina 10/3Kliko per me shume >>
Fondacioni Fetar Humanitar "Shprese per Boten"Sherbim Humanitar per familjet ne nevoje. Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetinPrushKliko per me shume >>
Rete Done Lavoro ShqiperiSherbim ditor per grate dhe vajzat.Shërbime sociale për gra dhe vajzaNjesia bashkiake 7, TiraneKliko per me shume >>
Merida Consorcio COOP So - Zyrat QendroreSherbime rehabilitimi ne institucionet vuajtjes se denimitShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetinPallatet flag Kompleksi Dinamo.Kliko per me shume >>
Fondacioni ndihme per femijet - Zyrat qendroreSherbime ditore per familjet rrome Shërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetinRruga "Bulevardi Gjergj Fishta" Kulla Begeja"Kliko per me shume >>