Institucioni / OrganizataTipologjia e shërbimitGrupmoshaAdresaMe shume informacion
Qendër ditore e moshës së tretë - Lezhë Përkujdes ditor për të moshuarit.Shërbime sociale për të moshuarLagja "Besëlidhja" pranë kopshtit "Sheraton"Kliko per me shume >>
Shoqata Integrimi I Romëve të Veriut Lezhë - Lezhë Përkujdes ditor për të moshuarit, Qendër këshillimi për të rinjtë dhe familjetShërbime sociale për të moshuar Tek ish ushqimorja, LezhëKliko per me shume >>
Gruaja Vizioni I Ndryshimit - Lezhë Edukim, zhvillim dhe përkujdes social për gra dhe të rinjShërbime sociale për gra dhe vajza Bulevardi 'Gjergj Fishta" LezhëKliko per me shume >>
Qendra e Formimit Profesional për Gra - Lezhë Qendër formimi profesional, rrobaqepsiShërbime sociale për gra dhe vajza Lagjia "Besëlidhja" pranë lokal "Overside'Kliko per me shume >>
Klubi I grave Lezhë - LezhëEdukim, shërbim komunitar, argëtim, media, biseda kulturoreShërbime sociale për gra dhe vajza pranë lokal Drinit, kafe pas pallatit të kulturësKliko per me shume >>
Qendra e gruas "Mirditorja" - Mirditë Qendër formimi Profesional për gratë, kurse rrobaqepsie, kompjuteri, kuzhineShërbime sociale për gra dhe vajza Ish godina e SHIK-ut, RrëshenKliko per me shume >>
Shën Eufemia - Lezhë Shërbime ditore për femijet 4-6 vjeç dhe 6-11 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Shkolla "Shën Eufemia" Kallmet, LezhëKliko per me shume >>
Kopshti "Gëzimi për të jetuar" - Lezhë Shërbime ditore për moshat 0-3 vjeç si dhe qendër këshillimi për nënat e fëmijëveShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Misioni Katolik i motrave Franceskane, Shenjtja Filippa Mareri, Torovicë, LezhëKliko per me shume >>
Shkolla Jo-Publike "A. Shtjefen Gjesovi" - Lezhë Shërbime ditore dhe rezidenciale për fëmijë të moshës 4-6 vjeç.Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Rr "Inxhinier Gjadri" 297 shkolla "At. Shtjefen Gjecovi", ish frutorjaKliko per me shume >>
Fondacioni "Shenjta Mari" - LezhëShërbime ditore për fëmijet 0-3 vjeç dhe 6-14 vjeç si dhe qendër këshillimi për familjarëtShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Lagjia SMT, Fondacioni "Shën Mari", rr vellezërit Coku, godina nr 163Kliko per me shume >>
Qëndra kulturore, Kopështi i femijëve "Zemra e Jezusit" - Lezhë Shërbime rezidenciale për moshat 2- 6 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Kisha Katolike ShëngjinKliko per me shume >>
Shoqata kombëtare e fëmijëve jetim të Shqipërisë, dega Lezhë - LezhëShërbim për fëmijët jetim të moshës 0-18 vjeç Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Ish banka, Ish TV lezha, kati i4, lagjia Besëlidhja LezhëKliko per me shume >>
Qëndra Kulturore e Fëmijëve Lezhë - LezhëShërbime ditore për femijët 6-14 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Lagjia Besëlidhja pranë drejtorisë arsimore LezhëKliko per me shume >>
Shoqata "S. Giovanna Antida" - Mirditë Shërbime ditore për femijët 4-6 vjeç.Shërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Qëndra ditore për fëmijë "S' Giovanna" Fan MirditeKliko per me shume >>
Qendra ditore "Të edukosh për jetën" - Mirditë Shërbime ditore për femijet 0-3 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç ish Hotel Turizmi, RrëshenKliko per me shume >>
Qëndra kulturore e fëmijëve Rrëshen QKF - MirditëShërbime ditore për moshat 6-14 vjeç, kurse falas në të gjitha lëndëtShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeçQKF rruga At' Gjergj Fishta, RrëshenKliko per me shume >>
Karitasi Mirditë, Qendër për PAK - MirditëShërbime ditore për fëmijët 6-14 vjeç, qëndër për personat me AK mendoreShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeçIsh godina e SHIK-ut, RrëshenKliko per me shume >>
Shoqata "Betesda-Shtëpia e Meshikës" - Laç Shërbime rezidenciale për femijët 0-3 vjeç dhe 6-14 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç Lagjia 2, Blloku 6, LacKliko per me shume >>
Shtëpia rregullatore e Bashkisë - Laç Shërbime ditore për femijët 4-6 vjeç dhe 6-14 vjeçShërbime sociale për fëmijë 0-3 vjeç dhe 3-14 vjeç SanxhakKliko per me shume >>
Kryqi i Kuq - Lezhë Qendër këshillimi për të rinj, familjar. Qendër krizash për raste urgjente si dhe qendër ditore për personat me aftësi të kufizuaraShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Lagja "Besëlidhja" pranë kopshtit "Sheraton"Kliko per me shume >>
World Vision Albania (WVA)Qellimi Strategjik: Mbrojtja e Femijeve eshte prioritet ne familjet, jeten ne komunitet, punen e shoqerise civile dhe planet e qeverise ne termat e strukturave dhe iniciativave te nderrmarra. Objektivat Strategjike: 1- Mbrojtja e Femijeve 2- Zhvillimi  Lagjia "Beselidhja", afer shkolles "Gjergj Fishta" LezheKliko per me shume >>
Shoqata Romët e Veriut - Lezhë Lagjia Liria, LezhëShërbime multidisiplinare për familjet me probleme sociale dhe për komunitetin Lagjia Liria, LezhëKliko per me shume >>
Shoqata e të verbërve - Lezhë Qendër ditore për të verbëritShërbime për persona me aftësi të kufizuar Ish godina e Bankës, Kati i 3, LezhëKliko per me shume >>
Qendra e zhvillimit ditor "Trëndafilat" - Lezhë Qendër ditore për persona me aftësi të kufizuar të moshës 6-30 vjeçShërbime për persona me aftësi të kufizuar Lagjia "Beselidhja", konvikti i vajzave SHMP "Kolin Gjoka", kati i 2, LezhëKliko per me shume >>
Shkolla Jo-Publike "EFFATA" - Lezhë Kujdes rezidenciale për personat shurdh-memec të moshës 6-14 vjeçShërbime për persona me aftësi të kufizuar Shkolla EFFATA, Pllanë, LezhëKliko per me shume >>
Shoqata para dhe Tetra plegjikë, dega Lezhë - Lezhë Qendër ditore për para dhe tetraplegjikëShërbime për persona me aftësi të kufizuar Lagjia 11 Janari , drejtoria e Shëndetit PublikKliko per me shume >>
Shoqata e Invalidëve të Punës Dega Lezhë - LezhëShërbime ditore për Invalidët e PunësShërbime për persona me aftësi të kufizuarZyrat te Stacioni hekurudhor, Kati i parë, LezhëKliko per me shume >>
Qendra rezidenciale për PAK "Shën Luigji Orione" - Mirditë Kujdes rezidencial për personat me aftësi të kufizuara mendore dhe fizikeShërbime për persona me aftësi të kufizuar ish Hotel Turizmi, RrëshenKliko per me shume >>
Qendra Profesionale "Shën Jozefi Punëtor" - Mirditë Qendër formimi Profesional për moshat mbi 14 vjeçShërbime multidisiplinare për të rinjtë mbi 16 vjeç Rr. Shën Vincensi de Paoli, Nr 81, RrëshenKliko per me shume >>
World Vision Albania (WVA)Zhvillim komuniteti,ndihma emergjente, iniciativa strategjike, ndergjegjesim publiku Lagjia Nr.4, Prane Spitalit Lac, KurbinKliko per me shume >>